Gradovi

 

Gradovi

Hexagon je jedinstveno pozicioniran da pomogne vladama i pružateljima osnovnih usluga da učinkovito osiguraju javnu sigurnost i administraciju; upravljati prometnom, komunalnom i komunikacijskom infrastrukturom; digitalno mapirati geografiju i fizičku imovinu; i integrirati otpornost u industrijsku i komercijalnu imovinu kako bismo osigurali da naši gradovi i države ostanu održivi.

Otkrivanje podzemnih i nevidljivih struktura

Hexagon je predan pružanju rješenja za detekciju za otkrivanje komunalnih podataka, digitalno snimanje podzemlja i njihovo trenutno pretvaranje u korisne informacije prilagođene vašim potrebama—i na terenu i u uredu.

Otkrijte 3D nadzor

Diljem svijeta potražnja za sigurnošću i nadzorom je u porastu. Hexagon pomaže svojim klijentima u rješavanju sigurnosnih izazova sa svojim pametnim sustavom 3D nadzora koji otkriva fizičke promjene u prostoru i odmah razlikuje prijetnje od onih koji to nisu s točnošću i pouzdanošću.

Pametni gradovi kombiniraju 3D digitalne modele s GIS-om i BIM-om

Primarni cilj iza 3D virtualnih gradova je smanjiti i upravljati problemima koji se obično nalaze u urbanim područjima provođenjem simulacija i analiza na digitalnim blizancima i korištenjem rezultata za poboljšanje uvjeta.