BRICSYS

Bricsys razvija i plasira na tržište inovativan softver za računalno potpomognuto dizajniranje (CAD), širom svijeta, pod markom BricsCAD u vlasništvu Hexagon-a

Naše područje zastupstva: Hrvatska, Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Sjeverna Makedonija, Crna Gora, Albanija i Kosovo

BricsCAD Lite

Moćan 2D CAD

BricsCAD Pro

Profesionalni 2D i 3D CAD

BricsCAD Mechanical

Napredni mehanički dizajn

BricsCAD BIM

Drugačiji pristup BIM modeliranju

BricsCAD Ultimate

CAD softver u jednom paketu

Bricsys 24/7

Cloud-based okruženje

Što je BricsCAD?

Snažni, intuitivni i interoperabilni CAD i alat za modeliranje za dizajnere, inovatore i inženjere.

 

Preuzmite BricsCAD 30 dana besplatno!

Preuzmite besplatno BricsCAD

BricsCAD Lite

 

BricsCAD Lite verzija je idealna za 2D crtanje i proizvodnu dokumentaciju. Koristite postojeće znanje s potpuno kompatibilnim naredbama, skriptama, makronaredbama i izbornicima sa standardnim CAD programom. Osjećajte se kao kod kuće s BricsCAD-om!


Poznati i kompatibilni CAD
BricsCAD je u potpunosti izgrađen na industrijskom standardnom DWG formatu, s potpunom kompatibilnošću naredbi, skripti, makronaredbi i izbornika.


Inteligentan i učinkovit 2D CAD
BricsCAD nudi jedinstvene alate koji će vam pomoći da brzo obavite više posla. Uz naredbe koje pokreću napredne tehnologije strojnog učenja, korisnici mogu ubrzati zadatke i izbjeći sate ručnog ponavljanja


CAD visokih performansi
CAD bi trebao djelovati glatko i besprijekorno, bez obzira na to koliko milijuna redaka ima u datoteci.

 

BricsCAD Pro

BricsCAD Pro idealna verzija za 3D modeliranje s vrlo moćnim alatima za 3D „Direct Modelling“ i alatima za renderiranje. Osim toga, podržava i preko 400 „3rd party“ softvera.


Istražite otvorenu CAD platformu BricsCAD
Njegov runtime eXtension (BRX) API omogućuje vam da razvijete svoje vlastite prilagođene aplikacije, nudeći programerima snažnu bazu na kojoj mogu izgraditi sjajna rješenja specifična za industriju


Sloboda dizajna
BricsCAD nudi jedinstvene mogućnosti koje vam daju slobodu da radite onako kako želite. Uz fleksibilno licenciranje, mogućnost slobodnog ulaska i izlaska iz 2D i 3D tijekova rada i naš prilagodljivi pristup 3D modeliranju, u mogućnosti ste ste odabrati najbolji pristup za sebe.


Multi-CAD povezivost
Prenesite CAD podatke iz mnogih drugih formata neprimjetno u BricsCAD s Communicatorom za BricsCAD. Lako i brzo ga ugradite u svoje sklopove, modificirajte putem izravnog modeliranja ili ga učinite inteligentnim primjenom parametara.

BricsCAD Mechanical

S moćnim 3D „Direct Modelling“ alatima korisnik možete pretvoriti svoj strojarski projekt u proizvodni nacrt te kreirati kompleksne parametarske strojarske sklopove koristeći postojeću bazu standardnih dijelova. Interaktivni BOM (Bill of Materials) generirat će popis svih materijala i komponenti za izradu proizvoda, a svaka promjena na modelu automatski će se prikazati na BOM sastavnici.


Pokretan umjetnom inteligencijom
U BricsCAD BIM-u odluke o dizajnu su na prvom mjestu, a algoritmi strojnog učenja automatiziraju naporne zadatke manipuliranja BIM podacima, dokumentacijom i razinama detalja.


Dizajn montaže odozdo prema gore i odozgo prema dolje
Korisnici BricsCAD Mechanical mogu kreirati složene hijerarhije dijelova i podsklopova korištenjem metoda projektiranja odozdo prema gore ili odozgo prema dolje. Možete uvesti sklopove iz različitih CAD sustava koristeći Communicator za BricsCAD, uključujući parametarsku geometriju definiranu u tim sklopovima.

BricsCAD BIM

Prednost BricsCAD BIM-a je da od samog početka konceptualnog modeliranja, zahvaljujući Machine Learning algoritmu i A.I. tehnologiji, pruža automatsku klasifikaciju geometrijskih oblika u BIM elemente, što omogućuje automatsko generiranje detaljnih nacrta projekta prema ranijim definiranim elementima.


Najbrži put do proizvodnje
Započnite s bilo kojim podacima o dizajnu, dodajte detalje i zatim brzo generirajte potpune i točne proizvodne materijale.

BricsCAD® BIM tijek rada
Otkrijte kako BricsCAD BIM omogućuje pojednostavljeni tijek rada za dizajn, konstrukciju i proizvodnju u jednom DWG okruženju.


Učinkoviti 2D detalji
BricsCAD nudi najbolji i najpoznatiji tijek rada za pretvaranje vaših mehaničkih dizajna u proizvodne crteže.

BricsCAD Ultimate

BricsCAD Ultimate je all-in-one rješenje za dizajnere, inženjere, proizvođače i izvođače. Spaja naš CAD i BIM softver u jedan paket, tako da multidisciplinarne organizacije mogu imati koristi od kontinuiranog razvoja tijeka rada kako bi bolje surađivale.


Što je uključeno
Uz BricsCAD Ultimate ostvarite pristup punom paketu BricsCAD proizvoda kako biste zadovoljili svoje potrebe dizajna unutar jedne, višenamjenske CAD platforme.


Sve-u-jednom CAD sa sve-u-jednom cijenom
Naš BricsCAD Ultimate po konkurentnoj cijeni nudi vam sav naš CAD softver uz jednokratnu naknadu ili godišnju pretplatu.


Multi-CAD povezivost
Prenesite CAD podatke iz mnogih drugih formata neprimjetno u BricsCAD s Communicatorom za BricsCAD. Lako i brzo ga ugradite u svoje sklopove, modificirajte putem izravnog modeliranja ili ga učinite inteligentnim primjenom parametara

Bricsys 24/7

Bricsys 24/7 je zajedničko podatkovno okruženje temeljeno na oblaku za upravljanje dokumentima i automatizaciju tijeka rada. Bricsys 24/7 nudi sigurnost temeljenu na ulogama i neograničen broj korisnika kako bi se osiguralo da pravi dokument bude u pravim rukama u pravo vrijeme.


Upravljanje dokumentima
Jednostavna platforma za upravljanje dokumentima i hosting za vaše građevinske projekte.


Informacijski sustav za upravljanje projektima
Informacijski sustav za upravljanje projektima, koji koristi naše automatizirane tijekove rada i prilagođene obrasce za upravljanje zadatkom upravljanja projektima


Zajedničko podatkovno okruženje
Zajedničko podatkovno okruženje za sve ugovorne dokumente, crteže i tijek rada projekta koji omogućuje transparentnost za sve dionike i premošćuje faze projektiranja i izgradnje.