Upoznajte nas!

Tvrtka NUMIKON programska rješenja i oprema d.o.o. je nastala 2022. godine kao rezultat izdvajanja dijela poslovanja iz tvrtke NUMIKON d.o.o. za projektiranje, savjetovanje i zastupstvo. Naš cilj je pružiti našim klijentima najbolju podršku od trenutka kada se odluče za najbolja softverska rješenja, preko procesa nabave softvera, do brze i kvalitetne obuke zaposlenika i kasnije tehničke podrške. Zato smo se odlučili za ovaj korak, koji nam omogućuje da se fokusiramo na zastupstva, prodaju, tehničku podršku i obuku za vrhunske softvere za inženjering.

 

Danas tvrtka NUMIKON programska rješenja i oprema d.o.o. ima slijedeća zastupstva:

HEXAGON ALI - Asset Lifecycle Intelligence

Hexagon ALI dio je Hexagon-a, globalnog lidera u senzorskim, softverskim i autonomnim rješenjima.

BRICSYS

Bricsys razvija i plasira na tržište inovativan softver za računalno potpomognuto dizajniranje (CAD), širom svijeta, pod markom BricsCAD u vlasništvu Hexagon-a

FLITE - FluidFlow

Od svog osnutka 1984. godine, Flite Software NI Ltd je širom svijeta prepoznat kao dobavljač kvalitetnih inženjerskih aplikacija.

HEXAGON MI - Manufacturing Intelligence

Za linearnu i nelinearnu analizu konačnih elemenata (FEA), napredno modeliranje materijala, akustiku, interakciju fluid-struktura (FSI), multi-fiziku, optimizaciju, zamor i trajnost, dinamiku više tijela, kontrola i simulacija proizvodnog procesa.

LISEGA SE

Osnovana 1964. godine, tvrtka LISEGA vodeći je svjetski stručnjak za sustave oslonaca industrijskih cijevi.

MT3 SOLUTION

MT3 SOLUTION razvija sveobuhvatan softver za projektiranje i proračun posuda pod tlakom i izmjenjivača s fokusom na europske kodove i standarde.

 

Djelujući kao višegodišnji regionalni zastupnik tvrtke Hexagon ALI , razvili smo specijalizirane usluge za sve korisnike Hexagon ALI softverskih rješenja.


Naši stručni i predani tim pomoći će Vam da ostvarite:
· bržu obuku djelatnika u korištenju programskog rješenja
· Veću efikasnost u radu
· brže savladavanje naprednih tehnika