Građevine

 

Građevine

Ekosustav zgrada temelj je naših globalnih ekonomija i neophodan je za naš svakodnevni život. Hexagon definira ovaj vitalni ekosustav kao temelj za cijeli životni ciklus svih vertikalnih građevina, koji obuhvaća planiranje, projektiranje, izgradnju, obnovu, rad, održavanje i zaštitu.

Otkrijte 3D nadzor

Diljem svijeta potražnja za sigurnošću i nadzorom je u porastu. Hexagon pomaže svojim klijentima u rješavanju sigurnosnih izazova sa svojim pametnim 3D sustavom nadzora koji otkriva fizičke promjene u prostoru i odmah razlikuje prijetnje od onih koji to nisu s točnošću i pouzdanošću.

Planiranje kapitalnih projekata

S Hexagonovim rješenjima za planiranje kapitalnih projekata integrirajte planiranje kroz cijeli životni ciklus projekata. Pobrinite se da vaši projekti i ugovori krenu na pravu nogu i poboljšajte učinkovitost i djelotvornost izrade projektnih i ugovornih planova.

Uvid u konstrukciju i projekt

Naša 5D BIM tehnologija pomaže u stvaranju točnih proračuna i predviđanja, praćenju napretka izgradnje u stvarnom vremenu i usporedbi troškova sa stvarnim tijekom cijelog trajanja projekta. Za dionike projekta ova vidljivost pruža veću predvidljivost i kontrolu, pomažući u smanjenju prekoračenja proračuna.